Depeche Mode čeká v Praze překvapení

Vydáno 09.01.2010 | autor: PR

Depeche Mode letos oslaví třicetileté výročí. Fanoušci proto chystají pro své oblíbence několik překvapení na blížící se koncert, který se uskuteční 14. ledna v pražské O2 Areně.

Depeche Mode čeká v Praze překvapení Depeche Mode čeká v Praze překvapení

Během písně Hole to Feed (zazní jako druhá po úvodní In Chains) fanoušci vytáhnou barevné svítící tyčinky jako odkaz na přebal poslední řadové desky Sound of the Universe. V závěrečné části koncertu při legendární Enjoy the Silence si navíc všichni fanoušci pod podiem nasadí papírovou královskou korunu, která je hlavním motivem klipu od režiséra Antona Corbijna. „Prosíme všechny, kteří se na koncert chystají, aby nám s překvapením pomohli a donesli si svítící tyčinky i koruny,“ píše se dále ve výzvě na stránkách oficiálního českého fanklubu.


Fanoušci chtějí třicetileté výročí kapely oslavit i dortem, který ji před koncertem předají. Depeche Mode vystoupili v Praze již šestkrát (v letech 1988, 1993, 1998, 2001, 2006, 2009). Loňský koncert pod širým nebem v Edenu sledovalo přes 32 000 fanoušků a kapela se na něm představila ve výborné formě.

zdroj: depechemode.cz
zavřít