Fun Lovin’ Criminals zahrají v Praze

Vydáno 20.01.2010 | autor: redakce

V pražském klubu SaSaZu zahraje 25. března americká partička Fun Lovin’ Criminals. Na koncertu představí v rámci evropského turné své nové album Classic Fantastic.

Fun Lovin’ Criminals zahrají v Praze Fun Lovin’ Criminals zahrají v Praze

V roce 1993 se tři kamarádi-hudebníci, ovlivnění blues, hip hopem, funky a elektronickou taneční hudbou, rozhodli založit společnou kapelu a dali tak vzniknout jedné z nejosobitějších skupin posledních let. Již od první desky Come Find Yourself, ze které pocházejí hity jako Scooby Snacks nebo King Of New York, se o nich hovoří jako o kultovní kapele.


Scooby Snacks
se objevil i na soundtracku filmu Quentina Tarantina Pulp Fiction. Fun Lovin’ Criminals v České republice vystupují pravidelně již od roku 1996 a za tu dobu se stali miláčky českého publika. Např. v roce 2007 se představili jako hlavní hvězda brněnské open air festival Rio De Riviera a minulý rok jako hlavní hvězda open air festivalu EU Summit 2009 na Václavském náměstí v Praze.



Předskokanem jim bude respektovaný americký zpěvák a kytarista Geoff Tyson, jenž studoval u kytarového mága Joe Satrianiho a má za sebou dlouhou a úspěšnou kariéru. Další úspěšná a fanoušky žádaná předkapela je zatím překvapením.

zdroj: JVS Group

S tvorbou kytaristy Geoffa Tysona se můžete seznámit prostřednictvím bezplatné přílohy nového REPORTu 1-2/10, který je právě v prodeji. Ukázky z CD najdete ZDE
zavřít