Votvírák láká na Olympic a Wohnout

Vydáno 04.02.2010 | autor: redakce

Festivalovou sezonu otevře již tradičně multižánrový Votvírák, jehož 4. ročník letos proběhne ve středočeských Milovicích a nabídne Olympic, No Name, UDG a řadu dalších.

Votvírák láká na Olympic a Wohnout Votvírák láká na Olympic a Wohnout

Festival Votvírák je největší český multižánrový hudební festival (zaměřený převážně na rock, pop a hip hop v provedení zejména českých a slovenských interpretů a hudebních seskupení). Ve dnech 11. až 13. června otevře českou letní festivalovou sezónu na letišti Boží Dar ve středočeských Milovicích. Na třech pódiích bude diváky bavit až 500 účinkujících. Jako tradičně bude k vidění rozmanitý hudební program (Olympic, No Name, Čechomor, Wohnout, UDG, Mig 21, Aleš Brichta s AB Bandem a mnozí další).


Kromě muziky se návštěvníci můžou těšit na bohatý doprovodný program (Palace Cinemas kino, Adrenalin Camp, Game Zone, dětský koutek, pouťové atrakce). K dispozici návštěvníkům festivalu bude rovněž rozsáhlé parkoviště, stanové městečko a nepřeberné množství jídla i pití, jakož i komerčního festivalového zboží po celou dobu konání festivalu.

zdroj: www.votvirak.cz
zavřít