Piráti z Karibiku Trilogie na Blu-Ray

Vydáno 15.02.2010 | autor: Filmopolis.cz

Všechny tři filmy fenomenální trilogie Piráti z Karibiku obsahují vysokou dávku fantazie a zábavy a ve vysokém rozlišení na Blu-ray nabízejí ještě větší zážitek než kdy předtím.

Piráti z Karibiku Trilogie na Blu-Ray Piráti z Karibiku Trilogie na Blu-Ray

Magický svět pirátů ohromil celý svět a kompletní dobrodružství kapitána Jacka Sparrowa, Willa Turnera a půvabné Elisabeth vychází v jednom kompletním balení plném všech zlosynů i hrdinů, které jen mohou karibská moře nabídnout.

Ponořte se do celé ságy od úplného počátku, kdy se kapitán Jack Sparrow v podání Johnnyho Deppa snaží získat zpět svou loď Černou perlu od strašlivého kapitána Barbossy a jeho prokleté posádky nemrtvých. Will Turner Orlanda Blooma a Elizabeth s krásnou tváří Keiry Knightley pak pomáhají Jackovi v boji o jeho duši s hrůzostrašným Davy Jonesem a monstry z hlubin, až se na samotném konci světa všichni spojí s těmi největšími pirátskými kapitány před velkolepou závěrečnou bitvou.

Tři spektakulární filmy a obraz i zvuk vysokého rozlišení Blu-ray dělají z dárkového balení trilogie Piráti z Karibiku jeden z nejcennějších pokladů.

Koupit DVD na Filmopolis.cz

zavřít