Aneta Langerová vyjíždí na turné

Vydáno 15.02.2010 | autor: PR

Aneta Langerová vyjíždí 16. února na koncertní turné, během kterého navštíví takřka 20 českých a moravských měst. V klubech představí svoje aktuální album Jsem, které je již zlaté.

Aneta Langerová vyjíždí na turné Aneta Langerová vyjíždí na turné

Těším se na koncerty ve známých městech, které jsem již navštívila a moc se mi tam líbilo, jako je například Brno, Ostrava, Zlín a tak podobě. Zavítám ale i do pro mě dosud neznámých míst, jako jsou například Hustopeče, malebné město známé svou vinařskou tradicí. Vystoupíme i v Pardubicích, Trutnově a Kadani, kde se doufám stihnu projít Katovou uličkou a v Jilemnici zas uličkou Zvědavou, o které jsem slyšela. Myslím, že mě čeká nejen hudební turné, ale i další cesta za krásami české země,“ říká zpěvačka o blížících se koncertech a dodává: „Chtěla bych být lidem blízko, proto jsme do turné zahrnuli i menší města, chci si s nimi užít každý koncert tak, aby odcházeli nabiti energií.


Turné začne 16. února v brněnském KC Semilasso a skončí v dubnu. Aneta chce každé ze zastávek věnovat zvláštní pozornost na svém webu. Návštěvníci budou mít možnost o každé akci diskutovat, vkládat svoje fotky a videa a hodnotit svoje zážitky z koncertu. Na jejich podněty bude také reflektovat přímo Aneta a další členové týmu. Během turné po větších klubech a kulturních domech zazní písně nejen z nového alba, ale také již prověřené hity jako Malá mořská víla nebo Voda živá.

Aneta Langerová tour 2010:
16.2. Brno KC Semilasso
17.2. Ostrava DK Akord
19.2. Zlín Masters of Rock Café
20.2. Bratislava Majestic Music Club
24.2. Liberec Lidové sady
2.3. Plzeň KD Šeříková
3.3. Cheb Produkční centrum Kamenná
5.3. Česká Lípa KD Crystal

9.3. Praha SaSaZu
13.3. Kadaň KZ Orfeum
19.3. Žďár nad Sázavou Dům kultury
20.3. Čáslav sál hotelu Grand
23.3. Trutnov Národní dům
24.3. Olomouc U-klub
26.3. Pardubice klub Žlutý pes
27.3. Jilemnice Společenský dům
31.3. Hustopeče sál kulturního střediska
1.4. Blansko Dělnický dům
4.4. Želeč u Tábora Kulturní dům

zdroj: Sony Music
zavřít