Bek Ofis pokřtí svého náhradníka

Vydáno 19.02.2010 | autor: PR

Pražští Bek Ofis pokřtí ve čtvrtek 25. března v smíchovském klubu Futurum svůj nový singl Náhradník. Kmotry budou Martin Písařík a Jakub Prachař z kapely NightWork.

Bek Ofis pokřtí svého náhradníka Bek Ofis pokřtí svého náhradníka

Hlavou, leaderem, textařem, skladatelem a producentem celé formace je zpěvák a hudebník Jan J. Nedvěd. Bek Ofis dále tvoří také basák Jakub Jakubec, klávesista Viktor Macák (nebo příležitostně hostující Jan Maxián, člen skupiny Nightwork), kytarista Zdeněk Bareš, bubeník Michal Havel a nově také vokalistka Kristýna Foltýnová. Songy nadupané pozitivní energií servírují Bek Ofis česky a anglicky. Stylově inklinují k pop-rockovému stylu, přičemž jejich největší inspirací je brit-popová scéna.


Bek Ofis
 nejsou na hudební scéně žádnými nováčky a mají již za sebou řadu úspěchů. V roce 2008 se stali vítězem Sázava Fest Battle a jejich debutové album For The Truth You Must Figth získalo ocenění Best of Indies od vydavatelství Moozikoo v Nashville, čímž se mu dostalo distribuce v USA. Song Calgary se probojoval do radiového vysílání v několika evropských zemích a poslední singl Chvíle se stal během roku 2009 na několik měsíců dokonce součástí 50 nejhranějších českých skladeb.


Koncert Bek Ofis se uskuteční ve čtvrtek 25. března ve Futuru na pražském Smíchově. Pokřtí a úplně poprvé zde zahrají ještě „horký“ singl Náhradník, na jehož vzniku se podílel také Petr Kolečko, spoluautor muzikálu Pornohvězdy. Křtu se ujmou Jakub Prachař z Nightwork a Martin Písařík, televizním divákům známý především ze seriálu Ordinace v růžové zahradě.

zdroj: Bek Ofis
zavřít