Ex-Depeche Mode přijede do Prahy

Vydáno 05.03.2010 | autor: PR

17. dubna vystoupí v pražském Kulturním centru Vltavská Alan Wilder se svým projektem Recoil. Přítomen bude také Paul Kendall.

Ex-Depeche Mode přijede do Prahy Ex-Depeche Mode přijede do Prahy

Alan Wilder přijede do Prahy téměř po třech letech a na rozdíl od první návštěvy, kdy se v září 2007 pouze setkal a popovídal s fanoušky, bude ta letošní obohacená o exkluzivní živou hudební prezentaci, během níž vystoupí také Alanův kamarád, producent a skladatel Paul Kendall. Spolu představí největší hity svého projektu Recoil v audiovizuální podobě.


Důvod návštěvy Alana Wildera v Čechách je více než zásadní. Letos na jaře vyjde i první, výběrové album projektu Recoil, na které seřadil nejen největší hity, ale též písně, které on sám považuje za ty nejlepší. Deska ponese název Selected a její vydání je ohlášeno na 19. dubna.  Náročnější fanoušky dozajista potěší, že výběrové album vyjde i v dvoudiskovém provedení, které přinese i mnoho remixů a alternativních verzí Alanových skladeb.


Své zastoupení zde bude mít 17. dubna i česká scéna. Od devíti hodin se představí éterická Monika Načeva s kytaristou Michalem Pavlíčkem. Jejich akustický gig je postaven na průřezu tvorby Načevy i aktuálních skladeb z poslední desky Mami. Před půlnocí vystoupí Lakeside X se speciálně upraveným setem, který bude obsahovat jak starší věci, tak i materiál z připravované třetí řadové desky. Večer bude obohacen o projekci DVD HR Giger – Revealed.

zdroj: DMF
zavřít