Nova Rock odkrývá své trumfy

Vydáno 11.03.2010 | autor: PR

Festival Nova Rock, který se uskuteční ve dnech 11. – 13. června v rakouském Nickelsdorfu, nabídne vystoupení Rammstein, Green Day, Prodigy a mnoha dalších.

Nova Rock odkrývá své trumfy Nova Rock odkrývá své trumfy

Další ročník festivalu Nova Rock převálcuje ty předešlé a to jak v návštěvnosti, tak i kapelami, které potvrdily svou účast. Mezi největší jména zatím patří Rammstein, Green Day, Beatsteaks, nebo The Prodigy a velkých skupin na line-upu bude určitě ještě přibývat. Na festivalu nebudou chybět také téměř stálí hosté, jako jsou Slayer, Bullet For My Valentine, či The Hives, takže pokud o ně někdo předchozí roky přišel, bude mít letos další možnost poslechnout si je naživo. Žánrovou rozmanitost zajistí španělští divoši SKA-P a heavymetaloví Heaven & Hell.


Festival se bude opět konat u rakouského Nickelsdorfu na Pannonia Fields II, kam se dá dojet buď autem (cesta je označena směrovkami), nebo vlakem do stanice Nickelsdorf a následně autobusem, který vás zaveze až na místo konání. Na tomto festivalu se jede až do rána! Každý večer po skončení dění na hlavní stage se život přesouvá do party zóny, kde pokračují DJs na afterparty, takže se nikdo nemusí bát, že by neměl co dělat.

Lea Dorčáková
zavřít