Airfare zahraje před Tokio Hotel

Vydáno 14.03.2010 | autor: PR

V pondělí od 18:00 vystoupí česko-americká hudební formace hrající především rock and roll před nejúspěšnější německou mezinárodní rockovou kapelou Tokio Hotel v pražské Tesla Aréně.

Airfare zahraje před Tokio Hotel Airfare zahraje před Tokio Hotel

Česko-americkou hudební formaci Airfare tvoří čtyři mladí nezávislí hudebníci, kteří se snaží dělat svoji hudbu poctivě a s nadhledem. Airfare je OBJEV ROKU cen TV Očko pro rok 2008 a skladba Sorry Baby dostala nominaci na cenu Anděl v kategorii Skladba roku 2008. Videoklip k singlu Collapse získal ocenění v anketě hudebních cen Žebřík časopisu REPORT jako druhý nejlepší videoklip roku 2009.

 


Podívejte se na videoklip singlu Collapse, který se umístil na druhém místě na 18. ročníku hudební ankety Žebřík:




Tokio Hotel je německá kapela založená v Magdeburku v roce 2001 zpěvákem Billem Kaulitzem, kytaristou Tomem Kaulitzem, bubeníkem Gustavem Schäferem a basistou Georgem Listingem. Skupina zatím vydala tři alba a jen ve své rodné zemi prodali více než 5 milionů CD a DVD. Kapela vydala své debutové album Schrei v roce 2005 a jen tohoto alba se prodalo více než půl milionu kopií po celém světě a vzešly z něho 4 top singly, které bodovaly jak v Německu tak v Rakousku.

zdroj: Airfare/WTF Entertainment
zavřít