Hot Chip mají namířeno do Čech

Vydáno 15.03.2010 | autor: redakce

Festival Electronic Beats 2010 odstartuje v pátek 7. května v pražském Veletržním paláci. Jako hlavní hvězda se představí britská pětice Hot Chip.

Hot Chip mají namířeno do Čech Hot Chip mají namířeno do Čech

Formace Hot Chip, která má na svém kontě například nominaci na cenu Grammy, obohatí žánrově pestrý festival Electronic Beats o unikátní sound kombinující elektro a syntetický pop. Britská pětice Hot Chip, která na začátku letošního února vydala čtvrté album One Life Stand, jistě potěší živým podáním nových skladeb i oblíbených starších nahrávek, jakou jsou například singly Boy From School či Over and Over.


Tři předchozí alba přinesla Hot Chip přízeň širokého publika, aniž by se skupina zpronevěřila svým kořenům v duchu indie elektroniky. Ve Veletržním paláci dále vystoupí jen pár dní po evropském vydání svého čtvrtého studiového alba More! berlínská dvojice Booka Shade, vyhlášená svými energickými živými vystoupeními.



Na line-upu letošního Electronic Beats nebude chybět ani v Čechách žádaná norská elektronická skupina Ralph Myerz & The Jack Herren Band. Kombinaci předních hudebníků završí dánská formace Turboweekend. Festival Electronic Beats proběhne v Praze již počtvrté, v minulosti nabídl vystoupení legendárních The Prodigy, Underworld, The Orb nebo Róisín Murphy, a zatím pokaždé byl vyprodán.

zdroj: 4press
zavřít