Navigators mají nový klip

Vydáno 21.03.2010 | autor: Michal Hanisch

Druhý singl z chystané druhé řadové desky skupiny Navigators se jmenuje My Place stejně jako plánované album. Byl natočen v březnu v Praze a zahrálo si v něm 178 krabiček od sirek.

Navigators mají nový klip Navigators mají nový klip

O režii a design krabiček se postaral Pavel Fuksa, kamerou snímal Petr Novák, klip stříhal Petr Staněk a efekty ke klipu vytvořil Geoffrey Case. Celý klip vznikl v březnové Praze na nejrůznějších místech v okolí Dejvic.

 


My Place je druhým singlem z chystané stejnojmenné desky Navigators, o jejímž natáčení ve studiu jsme již psali. Deska výjde na konci dubna a bude pokřtěna v Praze v Lucerna Music Baru 29. dubna. První singlem z desky se stala loni natočená skladba Rely On, na kterou vznikl klip v Barrandovských ateliérech.

Navigators - My Place:

 


Slovenská hudební stanice MUSIQ1 se stává hlavním mediálním partnerem skupiny Navigators na Slovensku a nasazuje klip My Place aktuálně do rotace. Klip se již mimojiné dostal mezi Top5 nejhranějších hudebních videí na YouTube v ČR (19.3.).

Mastering desky má stejně jako v případě debutové Sky Travellin' na starosti Tom Coyne ze Sterling Sound NY. K singlu My Place kapele napsal následující vzkaz: "This is a GREAT song! This one is a moneymaker. Excellent job on it!"

zdroj: Navigators/foto: Roman Černý

zavřít