Tanečník roku startuje již za týden

Vydáno 07.04.2010 | autor: PR

Pátý ročník nejpopulárnější české soutěže mladých tanečníků se koná v dnech 14. a 15. dubna v pražském klubu SaSaZu. Středa nabídne semifinálová klání, čtvrtek pak finále.

Tanečník roku startuje již za týden Tanečník roku startuje již za týden

V porotě jako již tradičně zasednou zástupci českých a slovenských tanečních špiček jako je spoluzakladatel BDS Academy Miro Olšavský (sedminásobný mistr světa v hip hopu), český taneční guru Yemi AD a slovenská hiphopová hvězda Johnny Perfecto (zakladatel slovenské Hip-hop Fakulty). Nebudou chybět ani světově uznávaní tanečníci a choreografové, jako je Kymberlee Jay (UK, tanečnice Madonny) a hlavní porotce Rabah (FR, zakladatel první hiphopové Newschool v Paříži, vítěz prestižní světové soutěže Juste Debout).


Kromě poroty jsou možná největším lákadlem pro soutěžící ceny vítězů. Hlavní cenou je tradičně cesta do New York City na taneční workshop, včetně letenky a ubytování. Vítěz rovněž získá roční sponzoringovou smlouvu se společností Nike v hodnotě 50.000,- Kč a mnoho dalších hodnotných cen. Více informací naleznete na www.tanecnikroku.cz

zdroj: Slavica
zavřít