Miley Cyrus jen tak nikdo nezkrotí

Vydáno 01.05.2010 | autor: PR

Sedmnáctiletá Miley Cyrus, známá jako představitelka hlavní role seriálu Hannah Montana, vydá nové album. Deska ponese název Can’t Be Tamed a na pulty obchodů se dostane koncem června.

Miley Cyrus jen tak nikdo nezkrotí Miley Cyrus jen tak nikdo nezkrotí

Tato teenagerka je idolem miliónů dívek po celém světě a její každé vydané album se těší vysokým prodejům. Nejinak tomu zřejmě bude v případě nového alba, které Miley pojmenovala Can’t Be Tamed. Deska vyjde 21. června a předcházet jí bude stejnojmenný pilotní singl, který se z rádií po celém světě rozezní již 3. května. Miley k zmiňované písní již stihla natočit i video, o které se postaral věhlasný režisér Robert Hales. Ten v minulosti natočil klipy pro Justina Timberlakea, Kings Of Leon nebo Gnarls Barkley.


Miley se při natáčení desky opět obklopila týmem profesionálů. Hlavní producentské úlohy se ujal cenami Grammy ověnčený John Shanks,který je podepsán i pod úspěšnými alby Sheryl Crow, Celine Dion, Kelly Clarkson nebo Bon Jovi. Samozřejmě, že na albu Miley opět spolupracovala s osvědčenou dvojicí Tim James a Antonina Armato, kteří pro Miley vyprodukovali například hity Seven Things nebo See You Again.

zdroj: Universal Music
zavřít