Chvaleč odtajnil kompletní line-up

Vydáno 17.05.2010 | autor: redakce

Chvalečská hudební noc proběhne poslední květnový víkend a v příjemném podkrkonošském areálu nabídne koncerty kapel jako Švihadlo, Znouzectnost, Projekt Parabelum nebo Xaviera Baumaxy.

Chvaleč odtajnil kompletní line-up Chvaleč odtajnil kompletní line-up

Spousta návštěvníku se těší na stálé hvězdy, které na festivalu Chvaleč účinkují každý rok. Takovým interpretem je například Xavier Baumaxa nebo kapely NVÚ, Znouzectnost či domácí Benjaming Band. Dále nutno jmenovat slovenskou kapelu Zonu A či špičku domácího reagge Švihadlo. Kromě stálic či špičky domácí punkové scény nacházejí své místo na festivalu i kapely méně známé či naprosto jiného hudebního zaměření .


Typickým případem je potštejnské Rádio Jerevan či Projekt Parabelum. Obě hardcorové partičky potvrzují velkou pestrost v programu festiválku, který proběhne v areálu malebného koupaliště. „Pro všechny, kdo dorazí, je zajištěna skvělá kuchyně, která je v areálu samozřejmostí, dále letos chystáme i více stánků s různými druhy zboží. Měly by nabídnout zájemcům spoustu zajímavého oblečení, ozdob, placek, cédéček,“ dodává za pořadatele Michal Binek.

zdroj: www.chvalecskanoc.cz
zavřít