Montage ladí formu na křest

Vydáno 20.05.2010 | autor: PR

Projekt Montage zpěvačky Kláry Vytiskové a hudebníka Thoma Heriana pokřtí debut King or Queen 25. května v pražském klubu Cross za účasti kapely Midi Lidi.

Montage ladí formu na křest Montage ladí formu na křest

Thom Herian, bubeník, producent a elektronický experimentátor, se už od konce 90. let zabývá zvukem, hudební produkcí a elektronickými samplery. S jeho jménem jsou spojeny i další projekty, ve kterých působí jako bubeník a skladatel, například trio Sato-San To (s Oskarem Törökem a Jaromírem Honzákem), S.O.I.L., Segundo, Al-Yaman, Why Not Patterns atp. Projekt Montage v sobě mísí chytlavý elektronický pop s junglovými strukturami a jejich hudební filozofie je postavena na originální avantgardnosti, provokativní ležérnosti a podmanivosti vokálu Kláry Vytiskové.


Své premiérové živé vystoupení předvedli v červnu roku 2009 v Paláci Akropolis, kde předskakovali britské soulové kapele Belleruche, a skladby jako The Cinnamon, Alphabet nebo Mr. Surpriser se staly oblíbenými kusy vybraných českých rádií. V současnosti mají svůj videoklip k písni King Or Queen. Na konci února 2010 vydali u Indies MG debutové album King Or Queen.



zdroj: Indies
zavřít