Toxique předskočí Gossip

Vydáno 10.06.2010 | autor: PR

Již za necelý měsíc 26.6. se v pražském klubu SaSaZu představí českému publiku americká skupina Gossip. Jako předkapela vystoupí Toxique.

Toxique předskočí Gossip Toxique předskočí Gossip

 


Poslední album Gossip s názvem Music For Men vyšlo koncem minulého roku a setkalo se s velmi kladným hodnocením hudebních kritiků jak u nás tak v zahraničí. Frontmankou kapely je nepřehlédnutelná Beth Ditto, která bourá mýty o ženské kráse. Dalšími členy kapely jsou Brace Paine (kytara, basa, klávesy) a bubenice Hannah Blilie.


Jako předkapela Gossip v pražském klubu SaSaZu vystoupí kapela Toxique, aktuálně bodující s novým singlem a videoklipem Shout. Toxique bodují nejen v rádiových, ale i televizních hitparádách se skladbou Shout, která tak předznamenává jejich další, druhé album naplánované na konec srpna.

 


Mezitím si však stačili "odskočit" zahrát pro všechny návštěvníky Expa v Šanghaji  v rámci Českého národního dne. Zranění si přivezla zpěvačka Klára Vytisková z vystoupení (3.6.2010) v Bruselu, kde vystoupili Toxique v Pražském domě. Během dnes již "tradičního Toxiqueckého vystoupení" si Klára Vytisková nalomila nohu při seskoku z pohovky.

Zdroj: 1015

zavřít