Crowded House hlásí: dotočeno!

Vydáno 11.06.2010 | autor: PR

Australská formace Crowded House se po třech letech vrací s novým materiálem. Nahrávku, kterou produkoval Jim Scott, pojmenovala Intrigued a vychází 14. června.

Crowded House hlásí: dotočeno! Crowded House hlásí: dotočeno!

Crowded House se do povědomí veřejnosti dostali v 80. letech především svými hity Don’t Dream It’s Over nebo Weather With You, ale velký úspěch zaznamenal i jejich comeback v roce 2007, kdy kapela vydala po téměř patnácti letech desku Time On Earth. Na dosavadní úspěchy se pokusí Neil Finn, Nik Seymour, Mark Hart a Matt Sherrod navázat novým albem Intrigued, které pánové vydají již 14. června. Crowded House na desce pracovali téměř osmnáct měsíců, většinu času trávili v Aucklandu na Novém Zélandu, kde na natáčení dohlížel i věhlasný producent Jim Scott.


Ten patří ve své branži mezi špičku, neb v minulosti produkoval alba Radiohead, Red Hot Chili Peppers, The Rolling Stones, Stinga či Toma Pettyho. Společně s ním kapela vybrala i pilotní singl Saturday Sun. Ten Crowded House nabídli fanouškům již v dubnu jako bezplatný download a zároveň jako dárek za jejich věrnost a trpělivost při čekání na novou desku.

zdroj: Universal
zavřít