Korn zahrají na Řípu z nové desky

Vydáno 16.07.2010 | autor: redakce

Korn vydali 12. července zbrusu nové album, ze kterého zahrají i na rockovém Řípfestu. Ten proběhne 28. srpna za účasti Ozzyho Osbourna.

Korn zahrají na Řípu z nové desky Korn zahrají na Řípu z nové desky

Deváté album Korn III – Remember Who You Are je prvním počinem pro jejich nový label Roadrunner Records. K úspěšnosti tohoto spojení nesporně přispěla i obnovená spolupráce s producentem Rossem Robinsonem, spolutvůrcem prvních dvou alb Korn, tedy eponymního debutu a Life is Peachy.


"Muzikanti spolu v malém studiu, žádné Pro-Tools, žádné pohodlné točení po nástrojích, žádné dlouhé měsíce dodatečných úprav. Svým způsobem poněkud klaustrofobický, ale zároveň funkční chaos – a Ross jako hudební, psychologický a lidský katalyzátor. Dvoupalcový magneťák v jejich losangeleském 10x10 metrů malém studiu, společné natáčení s rizikem, že každý nečekaný pohyb s basou může skončit úrazem hlavy vedle stojícího parťáka. Ega nutně ustoupila do pozadí, kamarádství dostalo opět potřebnou blízkost, snaha o natočení co nejlepší desky byla opravdu kolektivní," tak popisují akci zasvěcení.

zdroj: Supraphon
zavřít