David Gray se vrací!

Vydáno 28.08.2010 | autor: PR

Je tomu zhruba rok, kdy David Gray potěšil fanoušky výborným albem Draw The Line. Již za pár dní se vrátí s kolekcí nových písní, ke které přidá i druhý disk s výjimečnými bonusy.

David Gray se vrací! David Gray se vrací!

Již za týden se na české pulty prodejen s hudebními nosiči dostane deska s názvem Foundling. Jak sám zpěvák uvádí, nové album začíná tam, kde loňská deska Draw The Line skončila. Na nové desce se ale David opět vrací i ke svým kořenům, tedy k soulu, který miloval již od mládí.

 


Že i tentokrát je nové album Davida Graye zárukou kvality a nadmíru příjemného poslouchání, potvrzuje i pilotní singl A Moment Everything Changes, který si již klestí svoji cestičku v evropských rádiových éterech.


Nové album David Gray natočil v Londýně a sám si ho i produkoval. Aby fanouškům nadělil k novince Foundling něco výjimečného, přibalil k ní i druhý disk s devíti bonusovými písněmi. Ve všech případech bonusové disku jde o opravdové skvosty, neb veškerý materiál na něm nebyl doposud nikde vydán, a tak jde o opravdovou lahůdku pro každého opravdového fanouška.

 



I když v České republice nepatří hudba Davida Graye mezi nejhranější, v Evropě je velmi uznávaným zpěvákem a hudebníkem, jehož dílka odborná kritika velmi chválí. Není tedy divu, že jeho kariéra trvá již patnáct let, během kterých prodal více než dvanáct miliónů desek a získal mnoho prestižních ocenění. Je nadmíru jasné, že novým albem svoji pozici jen upevní...

Nenechte si ujít další výtečné album Davida Graye. Jeho novou desku Foundling vydá Universal Music již 3. září.

Zdroj: Universal Music
zavřít