Horáčkův Ohrožený druh živě

Vydáno 02.09.2010 | autor: PR

Unikátní hudební projekt Michala Horáčka Ohrožený druh v koncertním provedení vstupuje do své 3. sezóny. Nejen Ondřej Brzobohatý, Tereza Nekudová, ale tentokrát i sám Michal Horáček v roli průvodce večera!

Horáčkův Ohrožený druh živě Horáčkův Ohrožený druh živě

Inspirováni skvělými ohlasy na album Ohrožený druh se jeho tvůrci rozhodli představit tento jedinečný projekt  ve formě živých vystoupení. Od podzimu 2009 do současnosti proběhlo již 18 koncertů napříč Českou republikou a na závěrečné měsíce roku 2010 jsou plánována další vystoupení.

 

 

Vrcholem pak bude koncert v pražském Divadle na Vinohradech (26. 12. 2010), který bude zaznamenán na DVD. Oproti již odehraným představením přichází podzimní série s novou scénou, rozšířenou kapelou s pianistou a kapelníkem Ondřejem Brzobohatým a hlavně s Michalem Horáčkem v netradičně pojaté roli průvodce večera. Během představení tak zazní skladby nejen z alba Ohrožený druh, ale i z lyrikálu Kudykam a další známé písně s texty Michala Horáčka.

 


Účinkují:

 

Michal Horáček, Naďa Válová, Lenka Nová, Věra Nerušilová, Tereza Nekudová, Hana Robinson, František Segrádo, Ondřej Brzobohatý a další. Více informací naleznete na www.ohrozenydruh.cz.

Zdroj: Sony Music, foto: Tomáš Martinek
zavřít