Xindl X se dal na hard core a country

Vydáno 17.09.2010 | autor: redakce

Ondřej Ládek alias Xindl X v těchto dnech dokončuje desku, která ponese název Praxe relativity. Na albu se objeví i singl Láska v housce, který nazpíval s Olgou Lounovou.

Xindl X se dal na hard core a country Xindl X se dal na hard core a country

Xindl X překvapí na nové desce žánrovou pestrostí. Nabídne šanson, country, hard core, ale třeba i orientální pop,“ vypočítává Lukáš Rychtařík z hudebního vydavatelství Championship Music, které album uvádí na trh. Arabské rytmy jsou zřejmé například v písni Láska v housce, již Xindl X nazpíval s Olgou Lounovou a v současné době patří k nejhranějším skladbám českých rádií. Video k singlu vidělo na youtube od června 2010 více jak 5 milionu diváků!


Praxe relativity přinese i singl Chemie, ve kterém Xindl X poprvé předvede singl s vážnou tématikou bez nadsázky, která byla jednotícím prvkem předchozím singlů. Se slovy „jsem frajer, co nebulí a pomocí ampulí si udržuje v kebuli duševní zdraví,“ zpívá o tom, jak si lidé nejrůznějšími cestami navozují „fešné“, ale falešné pocity štěstí. Deska vychází ve významném termínu 10. 10. 2010 a v prodeji bude hned od následujícího pondělí.



Prakticky relativní tour startuje 2. 10. koncertem v Jemnici.

V REPORTu 10/10 najdete s Xindlem X rozhovor.


zdroj: Championship



zavřít