Nelly Furtado chce být jako Fugees

Vydáno 02.10.2010 | autor: PR

Nelly Furtado měla letos vydat nové album, ale sliby chyby. Deska se odsouvá na příští rok a fanoušci musejí vzít za vděk výběrovkou, na které se objeví nové skladby od producenta The Fugees, Amy Winehouse či Nase.

Nelly Furtado chce být jako Fugees Nelly Furtado chce být jako Fugees

The Best Of Nelly Furtado vyjde 15. listopadu a kromě známých hitů jako I’m Like A Bird, Try, Forca, Powerless, Say It Right, Maneater nebo All Good Things na desce najdeme i několik zbrusu nových písní. Jedna z nich, skladba s názvem Night Is Young, bude výběrovku ohlašovat v rádiích. Produkce této písně, na které se Nelly podílela i jako skladatelka, se ujal Salaam Remi. Ten v minulosti produkoval například hity pro The Fugees, Amy Winehouse nebo rappera Nase.


Česká premiéra zmíněného songu by měla proběhnout již v příštím týdnu. Nelly Furtado v souvislosti s vydáním svého prvního Best Of rozhodně neponechává nic náhodě. Album vyjde jak na jednom disku, kde budou celkem tři nové písně, ale též jako dvojalbum, kde bonusový disk přinese dosavadní kolaborace Nelly s jinými umělci a několik raritních tracků. Nejnáročnější fanoušci si jistě nenechají ujít komplet na dvou CD s přibaleným DVD, které bude obsahovat třináct chronologicky řazených videoklipů.



Nelly Furtado
se může pochlubit mnoha výtečnými kolaboracemi například s DJem Tiëstem, Jamesem Morrisonem, Flo Ridou, Timbalendem nebo v posledních týdnech i s kapelou N.E.R.D. Jejím největším dosavadním úspěchem bylo vydání desky Loose v roce 2006. Toto album, které produkoval již zmíněný Timbaland, přineslo pět celosvětových hitů a jeho prodej překročil hranici deseti miliónů kusů.

zdroj: Universal
zavřít