Imodium oživují bytové turné

Vydáno 04.10.2010 | autor: PR

Imodium čeká nabitý podzim. Mají před sebou natáčení druhého videoklipu, oblíbené koncerty v bytech svých fanoušků a turné, které čítá 21 zastávek. Co na to samotná kapela?

Imodium oživují bytové turné Imodium oživují bytové turné

Deska Polarity nás zaměstnává více než všechny předešlé, a je to znát. Ze dne na den se něco změnilo, zájem o koncerty je mnohem vyšší, a třeba i na nedávném koncertu na parníku nám zůstalo asi padesát lidí na břehu a stovku rezervací jsme museli zamítnout, protože bylo plno. I o letošní Bytové turné je třikrát vyšší zájem než v minulosti,“ říká zpěvák a kytarista Imodia Thom


Již 1. října vyrazili na turné, které čítá 21 koncertních zastávek. Začalo v Dražicích u Tábora a skončí 18. prosince v Hronově. Představí při něm jak skladby z nového alba, tak úspěšné pecky ze své již desetileté historie. Polarity tour 2010 bude přerušeno 26. až 28. listopadu. V těch dnech Imodium absolvují tradiční Bytové turné, které odehrají již posedmé. 




Po tři dny budou navštěvovat své fanoušky v jejich bytech a odehrají pro ně dvacetiminutové unplugged vystoupení zdarma. V nejbližších dnech začne kapela také točit druhý videoklip k desce Polarity. Bude ke skladbě Deset životů a skupina k jeho realizaci ve velké míře využije jak záběrů, které pořídila při svém letošním letním festivalovém koncertování, tak archivních šotů z minulých let. 

zdroj: Supraphon
zavřít