Sting vydá DVD s hity The Police

Vydáno 18.10.2010 | autor: redakce

Sting vydá v listopadu záznam koncertu z Berlína, který proběhl v rámci jeho turné k desce Symphonicities. Kromě sólových skladeb se na DVD objeví i písně od The Police, zahrané symfonickým orchestrem.

Sting vydá DVD s hity The Police Sting vydá DVD s hity The Police

Turné k aktuální desce se nevyhnulo ani Praze, kde Sting společně s Royal Philharmonic Concert Orchestra představil novou úpravu nejen svých skladeb, ale i těch, které natočil s The Police. Atmosféru koncertů si koncem listopadu budou moct fanoušci připomenout na CD+DVD s názvem Live In Berlin. Komplet zaznamenává koncert, který se uskutečnil 21. září tohoto roku v berlínské O2 aréně. O režii a produkci tohoto projektu se postaral team ověnčený prestižní cenou Emmy - Graying & Balding, Inc., který vedli Jim Gable a Ann Kim.


Ti na CD vybrali šestnáct písní, které Sting během koncertu v Berlíně zazpíval, přibalené DVD bude obsahovat kompletní setlist tohoto koncertu. Sting své turné započal 2. června ve Vancouveru. Symphonicity Tour bude pokračovat i v příštím roce. Na leden a únor Sting totiž ohlásil koncerty v Japonsku, Austrálii a na Novém Zélandu. Komplet na CD+DVD s názvem Live In Berlin vychází 26. listopadu.



zdroj: Universal

mp
zavřít