Sunflower Caravan mají další desku

Vydáno 06.11.2010 | autor: PR

Kapela Sunflower Caravan začala koncertovat v klubech po celé České republice. Na turné představí novou desku. Zároveň pracují na novém klipu.

Sunflower Caravan mají další desku Sunflower Caravan mají další desku

Trio muzikantů, které se za léta společného působení sehrálo na místní poměry nevídaně, k desce říká: „Kdo si poslechne naši novou desku, zjistí, že jsme to pořád my, ale jsme o kousek dál. Nejvýraznějším posunem oproti minulé desce je Andyho zpěv, který používáme víceméně jako další nástroj. Celkově jsme tomu dali o trochu víc, a proto se taky deska jmenuje A Little Bit More.“

 




Kapela má za sebou celou řadu výrazných momentů, nejnověji vítězství v soutěži Český tučňák v kategorii Mladá hudba nebo hraní ve vyprodaném velkém sále Lucerny v Praze před legendárními Collegium Musicum. Svou desku nazvanou A Little Bit More slavnostně pokřtí 23. listopadu v Praze v Paláci Akropolis.

 


Předtím zahrají Sunflower Caravan například v Ostravě nebo v Českých Budějovicích, kde v klubu Velbloud proběhne opět speciální zdvojené vystoupení – tedy koncerty dva dny po sobě. Kompletní tour plán je k nalezení na: http://www.facebook.com/sunflowercaravan, nebo na
http://bandzone.cz/sunflowercaravan.

Sunflower Caravan také zahrají mimo své turné na Předvánočním Rock Festu v pražském klubu Matrix. A konečně, pro fanoušky je tu ještě jedno „a little bit more“: v tuto chvíli probíhá příprava klipu k singlu Get High – režie se ujal Jan Krofta.

Zdroj: HPK-Productions

zavřít