Xindl X chystá country show v Roxy

Vydáno 06.11.2010 | autor: PR

Přesně měsíc a den po vydání druhého alba Praxe Relativity pokřtí Xind X nové CD v pražské Roxy. Doprovodí jej Olga Lounová a zavzpomíná i na folkové období.

Xindl X chystá country show v Roxy Xindl X chystá country show v Roxy

Návštěvníci koncertu se mohou těšit na jedinečný program. Celá Roxy bude speciálně dekorovaná a hudební program bude také netradiční.

Celou show odstartuje host turné zpěvačka Patricie e svou americkou "country" kapelou. kdo ji neviděl, neměl by si vystoupení nechat ujít. Patricie chystá ještě na letošek své debutové album, které nahrávala se stejným producentem jako Xindl X a to Daliborem Cidlinským jr

Následovat bude krátká pauza, po které nastoupí Xindl X se svou kapelou. (Dalibor Cidlinský jr., Jan Cidlinský, David Landštof). Playlist je nachystaný na zhruba 120 minut živého hraní.

Součástí koncertu bude hostování zpěvačky a herečky Olgy Lounové a doprovodné kapely Neurol Kvartet kterou tvoří Martina Bačová, Vítek Petrášek, Pepa Štěpánek a Ondřej Zátka

 


Zhruba v polovině přijde na scénu akustická část koncertu. Při té Xindl X představí svojí ryze folkovou tvář a zahraje tak několik písniček. Následovat bude křest CD. Čestnou roli kmotry přijala paní Dana Hábová, která spolu s Xindlem X osvětlí skutečnost, proč je kmotrou CD a samotného Xindla X.

Po křtu CD kapela odehraje dalších 45 minut koncertu a následovat bude after party v podání DJ Romaria v rytmu latino, funk a soul.

klub ROXY bude kromě dekorací speciálně nasvícen, tak aby bylo show co nejzajímavější a zážitek z něj co nejmocnější. Každý z návštěvníků koncertu se může těšit na nové CD za speciální cenu.

 


Zdroj: Championship
zavřít