Flo Rida: nové CD Only One Flo

Vydáno 26.11.2010 | autor: PR

Po předchozích hitech  Low a Elevator z debutového  alba Mail on Sunday (2007), po Right Round a Sugar z loňského alba R.O.O.T.S. a po letním superhitu Club Can´t Handle Me z filmu a ze soundtracku Step Up 3-D, vydá letos v prosinci Flo Rida své třetí album.

Flo Rida: nové CD Only One Flo Flo Rida: nové CD Only One Flo

Chystané album předznamenává již  důvěrně známý velký hit Club Can´t Handle Me produkovaný hvězdným francouzským DJ a producentem Davidem Guettou a nyní se dostává do rotací novinka Turn Around (5,4,3,2,1),  kde opět nechybí připomínka velkého hitu 80. let, tentokrát The Race od švýcarských Yello.
 
Album Only One Flo (Part 1) je první častí projektu, který bude následovaný vydáním jarního pokračování pod názvem Only One Flo (Part 2).
 

 
Flo Rida je devětadvacetiletý letý rapper z Carol City na Floridě, kde se narodil jako nejmladší bratr šesti sester a již od mládí intenzivně díky své hudebně založené rodině rozvíjel svůj talent. Jeho první velký hit Low se stal jedním z nejúspěšnějších digitálních singlů dekády, v USA je 5x platinový a celkový prodej překročil hranici 5 milionů „downloadů“. Na tento úspěch navázal další jeho velký hit Right Round z roku 2009, který je pro změnu nejprodávanější digitální singl všech dob za první týden od vydání.
Flo Rida je pověstný svým intenzivním koncertováním, při kterém vystoupil  loni v listopadu také v Brně.


 
Album tracklisting:
1. On and On (feat. Kevin Rudolf)
2. Turn Around (5, 4, 3, 2, 1)     
3. Come With Me
4. Who Dat Girl (feat. Akon)
5. 21 (feat. Laza Morgan)     
6. Respirator   
7. Club Can’t Handle Me (feat. David Guetta)
8. Why You Up In Here (feat. Ludacris, Git Fresh, and Gucci Mane)
Bonusy pro speciální verzi :
9. Low feat T-Pain
10. Right Round
11. Sugar feat. Wynter Gordon
 

Zdroj: Supraphon

DM
zavřít