IMT Smile mají hvězdné hosty

Vydáno 06.12.2010 | autor: PR

Lenka Dusilová, Petr Kolář, Marek Ztracený a skupina Popcorn Drama podpoří IMT Smile na jejich vánočním koncertě 13. prosince v holešovické Incheba Areně.

IMT Smile mají hvězdné hosty IMT Smile mají hvězdné hosty

Pro kapelu Ivana Táslera půjde o dosud největší koncert konaný v Čechách. IMT Smile jsou jednou z nejpopulárnějších slovenských skupin, což potvrzuje i jejich čerstvé 3. místo v letošním slovenském Sláviku.
V Praze se IMT SMILE představí v pondělí 13. prosince ve speciální rozšířené sestavě od 20 hodin a to v rámci jejich československého vánočního turné. Jako hosté na tomto koncertě vystoupí Lenka Dusilová, Petr Kolář, Marek Ztracený a slovensko-česká formace Popcorn Drama.


Skupina IMT Smile letos natočila svojí vůbec první vánoční písničku s názvem Najkrajšie vianoce, která zazní poprvé na živo právě na pražském koncertě. IMT Smile založili již v roce 1992 bratři Ivan a Miro Táslerovi a skupina si postupně vydobyla post nejpopulárnější slovenské skupiny poslední dekády. Vydali několik úspěšných alb, včetně toho posledního 2010:Odysea dva z letošního roku, který byl součástí listopadového vydání REPORTu - viz http://www.ireport.cz/cz/Clanek/ukazky+z+cd+imt+smile.

DM
zavřít