Foo Fighters: známe název a tracklist nové desky inspirované Nirvanou

Vydáno 15.02.2011 | autor: redakce


Foo Fighters vydají svoji sedmou studiovku v polovině dubna. Album dostalo název Wasting Light a produkoval ho Butch Vig, jenž proslul prací na Nevermind od Nirvany.

Foo Fighters: známe název a tracklist nové desky inspirované Nirvanou Foo Fighters: známe název a tracklist nové desky inspirované Nirvanou

foofightFoo Fighters touží po nirváněWasting Light byla nahrána na analogovou magnetofonovou pásku u Davea Grohla v garáži jeho domu v San Fernando Valley v Kalifornii.

Butch Vig kapele dosud produkoval pouze dvě nové skladby Wheels a Word Forward na albu jejich největších hitů, které vyšlo v roce 2009, a David Grohl se s ním samozřejmě setkal ještě jako člen Nirvany při práci na klasice Nevermind.

Na nové desce hostuje i spoluzakladatel Nirvany Krist Novoselic, který nahrál basu a akordeon ve skladbě I Should Have Known.

A Pat Smear, který hrával na kytaru při koncertechNirvany a byl dlouhodobým doprovodným členem rodiny FF, se stal společně s Grohlem, Taylorem, Hawkinsem, Natem Mendelem a Chrisem Shiflettem regulérním stálým členem FF.

Tracklist alba:

Bridge Burning
Rope
Dear Rosemary
White Limo
Arlandria
These Days
Back & Forth
A Matter Of Time
Miss The Misery
I Should Have Known
Walk

mp

zavřít