Lady Gaga má svou autobiografii. Milovala Freddieho Mercuryho a Davida Bowieho

Vydáno 18.02.2011 | autor: PR

Lady Gaga je nejzářivější hvězdou současné pop music. Nyní vychází její autobiografie. Kniha vypráví o prudkém vzestupu Stefani Germanottové a její přeměně v popovou hvězdu Lady Gaga.

Lady Gaga má svou autobiografii. Milovala Freddieho Mercuryho a Davida Bowieho Lady Gaga má svou autobiografii. Milovala Freddieho Mercuryho a Davida Bowieho

lady gagaobal biografie o Lady GagaK triumfu jí pomohlo vytváření nespoutané image, přitažlivé hity a dráždivá představa bisexuality, díky níž se stala ikonou gayů. Je to příběh jedinečné osobnosti, která se stala slavnou vlastním přičiněním.

Jako nadšená obdivovatelka Freddieho Mercuryho a Davida Bowieho nasála Lady Gaga esenci glamu osmdesátých let a znovu jej objevila pro digitální věk. Dosáhla komerčního úspěchu a příznivého přijetí u kritiky, vyrazila z obskurní klubové scény manhattanské čtvrti Lower East Side a krátce nato dosáhla celosvětové slávy. Je to příběh o jejím prudkém vzestupu ve hře o slávu vyprávěný s obdivem a současně s ostrým žurnalistickým pohledem.

Paul Lester je autorem řady životopisů, napsal mj. knihy o hudebních skupinách Gang Of Four a Wire a o zpěvačce Pink. Přispívá do mnoha časopisů a také do listů Guardian a Sunday Times.


zdroj: Nava.cz, dm 

lady gaga_top
zavřít