Hocus Pocus: nejlepší živě hrající hiphopová kapela vystoupí v Praze

Vydáno 12.03.2011 | autor: PR

Pátý květnový den v pražském Lucerna Music Baru vystoupí nejpopulárnější francouzská hiphopová skupina Hocus Pocus. Ta loni vydala kritikou pozitivně přijaté album 16 Piecés, na kterém hostovala i populární britská zpěvačka Alice Russell.

Hocus Pocus: nejlepší živě hrající hiphopová kapela vystoupí v Praze Hocus Pocus: nejlepší živě hrající hiphopová kapela vystoupí v Praze

hocus_pocusHocus Pocus

Že je chlapík 20Syl šikovný asi úplně nevystihuje podstatu a dostatečně nedoceňuje jeho skills. Jak tedy popsat někoho kdo je DJ, producent, rapper, beatboxer...? V DJingu je pětinásobným světovým šampionem organizací DMC a ITF jako člen teamu C2C. V produkci má na starosti 4 alba svojí kapely Hocus Pocus, ve které i rapuje, beatboxuje, hraje si se samplerem a prostě to celý šéfuje jak dirigent. Nejen doma ve Francii jsou za totální hvězdy první velikosti a vyprodávají haly. Žádný div, že když je řeč o nejlepších hiphopových kapelách s živými nástroji na světě, přijde jeho kapela Hocus Pocus na holení nejhůře jako číslo dvě po The Roots. A jak tohle srovnání a další koncert masérů z HP dopadne pro vás, se můžete přijít podívat v den výročí Pražského povstání - 5. května.



zdroj: TZ, dm 
zavřít