Republic of Two představili svůj druhý klip, inspirovali se historií

Vydáno 25.03.2011 | autor: PR

Kapela Republic of Two měla v úterý koncert v pražském Lucerna Music Baru, kde kromě živého hraní představila i nový videoklip. Je k druhému singlu kapely - All I Can Hear Is Gunshots.

Republic of Two představili svůj druhý klip, inspirovali se historií Republic of Two představili svůj druhý klip, inspirovali se historií

rep_klipKlip si Mikoláš Růžička s Jiřím Burianem opět režírovali sami. Pomáhal jim stejný tým jako při natáčení klipu The Pillow. Kameraman Tomáš Jelínek, asistent režie Darina Kovářová, produkční Eliška Nováková, střih a postprodukci měl opět na starosti Ondřej Urbanec z ManaWorld production.

Ke spolupráci na klipu si Republic of Two pozvali sdružení Napoleonika, které sdružuje přátele francouzské historie a účastní se pravidelně rekonstrukcí bitev po celé Evropě.

Na společné natáčení Republic of Two vzpomínají: „Točili jsme v březnovém víkendu na jihu Čech, kousek od města Bechyně, odkud pochází Mikoláš. Během celého víkendu nám vyšlo báječné počasí. Spali jsme na chalupě. V sobotu večer jsme si přáteli opékali buřty u ohýnku a vojáci z Napoleoniky nám hráli na kytáry trampské písně. Také jsme stříleli z pušek, ale jen do vzduchu. V neděli jsme vstávali v pět hodin, abychom stihli ranní mlhu, která tajemně halila novoveská blata."

Rozhovor s Jiřím Burianem si přečtěte ZDE.



dm 

zavřít