HELL Party vol.6 již dnes, sledujte náš ONLINE FOTOREPORT!

Vydáno 16.04.2011 | autor: redakce

HELL Party dává prostor různým vášním. Z unikátního večírku určeného především milovníkům body modification, piercingu, tetování a dalších forem zdobení těla, i fandům latexu, fetiše a BDSM, vám přinášíme exkluzivní fotoreportáž, kterou budeme během sobotního dne i večera průběžně doplňovat.

HELL Party vol.6 již dnes, sledujte náš ONLINE FOTOREPORT! HELL Party vol.6 již dnes, sledujte náš ONLINE FOTOREPORT!

 
hell party foto 5Prostor Abaton bude po celou dobu konání akce rozdělen na tři "ostrovy". Hlavní stage je zasvěcena piercingům a modifikaci. Návštěvníkům krom módních přehlídek nabídne krvavý kabaret členů studia HELL.cz, který rozehraje performance s dekadentní aranží. Nedílnou součástí vystoupení studia HELL.cz je suspension neboli zavěšování lidí za kůži na háky.

Na Fetish stage v pěti vystoupeních předvedou příznivci BDSM nejrůznější dimenze toho, když láska bolí. Čekají vás praktické ukázky jak spoutat a následně „něžně" pomilovat znehybněnou partnerku supící do roubíku. Lehce znuděná dáma předvede způsoby krocení a výcviku otroka. Poslední dvě show předvedou drsnější formy SM.

Music stage opanuje pět osvědčených hardcore kapel. První se představí punk grind Urin, kde hraje tatér Babboo ze studia HELL.cz. Vystřídají je osmistrunné kytary a metalový scream zpěváků z kapely Diphteria. Představí se i Minority Sound a poslední kapelou večera budou francouzští Chrysalide. Po metalové smršti uleví uším DJ Gargoil se svoji psychobilly a rockabilly afterparty. 

Vy můžete průběh celého dne i večera sledovat online prostřednictvím našich stránek. Fotograf Ondřej Hájek se v průběhu celé soboty postará o přísun nových fotek, které naleznete ZDE.

Rozhovor s organizátorem FouSagem z tetovacího a piercingového studia HELL.cz si můžete přečíct ZDE

zdroj: TZ, map 
zavřít