Roger Waters a David Gilmour: ledy prolomeny, v Londýně hráli jako Pink Floyd

Vydáno 13.05.2011 | autor: redakce

Roger Waters, David Gilmour a Nick Mason to včera rozbalili v Londýně jako za starých časů.

Roger Waters a David Gilmour: ledy prolomeny, v Londýně hráli jako Pink Floyd Roger Waters a David Gilmour: ledy prolomeny, v Londýně hráli jako Pink Floyd

roger watersRoger Waters odehrál včera 12. května koncert v londýnské O2 Areně. Během písně Comfortably Numb se k němu připojil i David Gilmour, zazpíval refrén a zahrál dvě kytarová sóla. Na pódiu se objevil i bubeník Nick Mason a všichni tři společně hráli skladbu Outside The Wall.

Naposledy se spolu Gilmour a Waters objevili na veřejné akci v rámci Live 8 v roce 2005 (loni vystoupili společně na charitativním koncertu pro Palestinu, ale šlo o uzavřenou událost pro 200 lidí).

Roger Waters je právě na turné The Wall Live, se kterým zavítal i do české metropole.


Recenzi pražského koncertu The Wall Live si přečtěte ZDE.


Podle jeho slov je ale projekt natolik náročný, že se už nebude nikdy opakovat. „Stavět něco podobného vevnitř – pravděpodobně už nic tak velkého dělat nebudu," dodal Waters.

Nálada mezi členy Pink Floyd je rok od roku přátelštější. Letos v březnu dokonce bubeník kapely Nick Mason připustil, že myšlenka na comeback stále žije. „Nikdo neřekl, že bychom spolu už nikdy nespolupracovali. Myslím, že ale není moc pravděpodobné, abychom vyjeli na turné," řekl Mason v rozhovoru pro BBC 6 Music.



mp
zavřít