Liam se opět pustil do svého staršího bratra, teď ho přirovnává k Dido

Vydáno 28.07.2011 | autor: redakce

Já na bráchu, brácha do mě. Takhle nějak by se dal charakterizovat aktuální vývoj vztahu mezi bratry Gallagherovými. Poté, co se Noel nepříliš lichotivě vyjádřil na konto Beady Eye, Liam vrací úder. Jeho starší bratr zveřejnil před několika dny první videoklip k singlu The Death Of You And Me z jeho sólového projektu. Liam se nalogoval na svůj Twitter, aby zde zanechal prostý vzkaz: "Jedno slovo. DIDO“.

Liam se opět pustil do svého staršího bratra, teď ho přirovnává k Dido Liam se opět pustil do svého staršího bratra, teď ho přirovnává k Dido

liam finger
Před vydáním debutové desky Beady Eye (tedy Liam a bývalí členové Oasis) přiživili pozornost všech vydáním prvního promo singlu Bring The Light, jenž nechali na internetu zdarma ke stažení. Jejich krok neokomentoval starší bratr Noel příliš lichotivě, on sám by prý nikdy nic takového neudělal. To, že necháte fanoušky za skladbu zaplatit, totiž podle něj znamená, že si svojí hudby ceníte. Stejně tak staršího z Gallagherových zaskočily vysoké prodeje Different Gear, Still Speeding. Jak se nechal slyšet, vyburcovalo jej to k tomu, aby se začal opět víc soustředit na vlastní hudební projekt.

 

Tak se taky stalo a šestého července představil Noel během tiskové konference v Londýně svůj nový hudební projekt Noel Gallagher's High Flying Birds, což jeho bratr prostřednictvím Twitteru okomentoval ještě v ten samý den pouhým jedním slovem: "Shitbag" - patrně netřeba překládat. To byl ale jen začátek. 25. července zveřejnil Noel první videoklip k singlu The Death Of You And Me a Liam se opět nalogoval na svůj účet na Twitteru, aby zde zanechal vzkaz: „Jedno slovo. DIDO“. Z přirovnání bratrovy práce k popové zpěvačce Dido nic lichotivého nekouká. Noela tohle moc nepřekvapuje a přidává další exces Liamova chování: „Když jsme si změnili telefonní čísla, začal posílat sms mojí přítelkyni. Ráno vstala, podívala se na telefon a tam na ni čekaly zprávy, které začínaly: 'Řekni svému zas*anému příteli...' To bylo šílené". 

Tahle letitá slovní vybíjená je jako seriál na pokračování, uvidíme, s čím pánové přijdou příště.



text: kofo, foto: archiv 

zavřít