Pixies jdou s dobou, připravili aplikaci pro mobilní telefony

Vydáno 28.07.2011 | autor: redakce

Pixies spustili novou aplikaci, která je zdarma dostupná pro mobilní telefony se systémem iOS nebo Android a obsahuje spoustu exkluzivního materiálu kapely. Díky aplikaci budete okamžitě vědět o přidaných koncertech, můžete si poslechnout demo Purple Tape z roku 1987, zdarma stáhnout záznam koncertu z festivalu Coachella z roku 2004, akustický koncert z Newport Folk Festival (2005) nebo Manchesteru (1988).

Pixies jdou s dobou, připravili aplikaci pro mobilní telefony Pixies jdou s dobou, připravili aplikaci pro mobilní telefony

pixiesPixies se po vydání reedice alba Doolittle v roce 2009 vydali opět na turné, momentálně jedou koncerty po USA a nyní přestavují aplikaci, díky které se fanoušci dostanou ke spoustě raritního materiálu.

Aplikace je dostupná pro operační systémy iOS a Android, prostřednictvím které Pixies nabízejí svým fanouškům: živý stream Purple Tape, koncert Pixies z amerického festivalu Coachella z roku 2004 a další vybraná živá vystoupení a stream exkluzivních akustických show jako například z Newport Folk Festival z roku 2006.

Aplikace také nabízí možnost stáhnout si CD v digitální kvalitě. Jejím prostřednictvím si fanoušci dokonce mohou kupovat lístky na jejich koncerty. Pro více informací navštivte oficiální stránky Pixies, kde se o aplikaci dozvíte více. 



Text: kofo 

zavřít