Na Michaela Jacksona zavzpomíná Christina Aquilera a Cee Lo Green

Vydáno 14.08.2011 | autor: redakce

Vzpomínkový koncert k uctění památky Michaela Jacksona s názvem Michael Forever se uskuteční 8. října v Londýně. Záštitu nad celou akcí převzala Michaelova matka. Christina Aquilera a Cee Lo Green přislíbili svou účast. Jacksonovi bratři Tito a a Jermaine se odmítli akce zúčastnit.

Na Michaela Jacksona zavzpomíná Christina Aquilera a Cee Lo Green Na Michaela Jacksona zavzpomíná Christina Aquilera a Cee Lo Green

michael-jackson-V prohlášení Jacksonovy matky Katherine stojí, že je potěšena plánováním vzpomínkové akce a cítí se vděčna společnosti Global Live Events, která koncert chystá.

„Michael zasvětil celý svůj život světu skrze svou lásku, hudbu a snahu o globální nápravu celé planety. Jsem vděčná, že mohu dát své požehnání a plnou podporu jedinému oficiálnímu vzdání úcty památce Michaela Jacksona. Tato událost “Michael Forever – The Tribute Concert“ se uskuteční na stadionu Millenium, 8. října 2011."

Na koncertu kromě Christiny Aquilery a Cee Lo Greena dále vystoupí Jackson Brothers, 3T, Leona Lewis, Alien Ant Farm, Craig David a JLS.

Jacksons Brothers je označením Jacksonových bratrů bez Tita a Jermaina, kteří odmítli svou účast.

Text: kofo 


m_jackson_hp

 


 

 

zavřít