Noel Gallagher: na nové CD Oasis a Led Zeppelin všichni se*ou

Vydáno 15.08.2011 | autor: redakce

Noel Gallagher se v aktuálním rozhovoru pro časopis Rolling Stone obul jak do Radiohead, tak do svého bratra Liama, Oasis a došlo i na Led Zeppelin.

Noel Gallagher: na nové CD Oasis a Led Zeppelin všichni se*ou Noel Gallagher: na nové CD Oasis a Led Zeppelin všichni se*ou

noel_gallagherDatum vydání Noelovy sólovky se pomalu blíží, a tak není divu, že bývalý člen Oasis ve svých rozhovorech poněkud přitvrzuje. Důkazem je nedávné interview pro Rolling Stone. Kromě tradičních témat ohledně minulosti a budoucnosti Oasis se Noel vyjádřil i k Radiohead. „Je to zvláštní parta, co? Už od Kid A točí pořád jednu a tu samou desku. Ale je potřeba říct, že nemám ani jedno jejich album, a pokaždý, když je vidím hrát naživo, úplně mě to dostane."

Na otázku, jak to vidí s možným reunionem Oasis, odpověděl Noel relativně umírněně. „Liam řekl, že se mu z té představy chce zvracet, takže já k tomu nemám co dodat," tvrdí Noel s tím, že pokud by k něčemu jako comeback Oasis mělo dojít, rozhodně to nebude kvůli penězům. „Je škoda, že skladby jako Champagne Supernova, Rock and Roll Star, The Importance of Being Idle and The Shock of the Lightning už nikdy nezazní naživo na velkém stadionu."

Podle Noela není budoucnost Oasis podmíněna natočením nové desky. „Na co? Srát na novou desku, ta je každýmu u prdele. Všichni chtějí beztak slyšet staré hity. To je to samý jako s Led Zeppelin. Zahrajte, kurva, Whole Lotta Love a přeneste se už přes to!"

Dodejme, že Noel vydá debut High Flying Birds v druhé polovině října. Na desce bude celkem deset písní, které Noel Gallagher sám složil.

Nahrávání probíhalo střídavě v Londýně a Los Angeles a byl do něho zasvěcen i David Sardy (The Rolling Stones, Red Hot Chili Peppers nebo Nine Inch Nails).



mp


noel_top
zavřít