100°C budou ve státní svátek konkurovat J.A.R. a Prago Union

Vydáno 15.11.2011 | autor: redakce

100°C toho letos moc neodehráli, čas vyplnili přípravou čtvrté studiovky. Nové songy naservírují už ve čtvrtek klubu Roxy. Ze Slovenska jim přijedou na pomoc The Uniques, na státní svátek si to totiž lázeňáci rozdají s mistry rýmu. Velká Lucerna bude patřit J.A.R. a sousední Music Bar Prago Union.

100°C budou ve státní svátek konkurovat J.A.R. a Prago Union 100°C budou ve státní svátek konkurovat J.A.R. a Prago Union

100c_obr do vid

Mariánskolázeňští 100°C obrážejí klubová pódia po kratší odmlce věnované tvorbě a zkoušení nového repertoáru. Se svojí aktuální koncertní polohou již seznámili diváky v Plzni, Brně a Jihlavě. A tento čtvrtek hudební lahůdky nabídnou i fanouškům v Praze.

Nobody Feels GoodDead HeroFreaky Boy. Tak se jmenují některé z jejich nových skladeb. Párty na počest boje studentů za svobodu doplní Slováci The Uniques a o afterparty se postará DJ Raid.

Novinka slibuje výraznější poetický posun mezi třemi po sobě následujícími studiovkami: „Všichni jsme od vydání poslední desky znovu zformovali své názory na to, co chceme, aby bylo slyšet z pódia. Zároveň rozebíráme estetické pohledy na podobu vizuálního doprovodu naší hudby, který byl pro náš výraz vždy důležitý,” říká bubeník Filip Johánek.

 Release nové desky plánují po Novém roce. 

V ten den je navíc přichystán ve Velkém sále pražské Lucerny křest alba Dlouhohrající děcka od J.A.R., o pár desítek metrů dál v Music Baru další křest další rapové bandy Prago Union a jejich V barvách. Každý návštěvník Roxy bude o to cennější.

Nadcházející koncerty Manaworld Tour 2011

17.11. - Praha – Roxy

25.12. - Mariánské Lázně - Na Rampě


Text: TZ, kofo

zavřít