VELKÁ ŘÍJNOVÁ - SOUTĚŽTE A BUĎTE U TOHO

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Pouze jednou ročně se všech pět kapel našeho kmenového redaktora Ondřeje Fencla sejde na jednom pódiu. V klubu Vagon se tak stane již tento pátek na akci s názvem "Velká Říjnová". Přednostně nabízíme volné vstupy. Staňte se svědky jedné z hudebních událostí roku!

VELKÁ ŘÍJNOVÁ - SOUTĚŽTE A BUĎTE U TOHO VELKÁ ŘÍJNOVÁ - SOUTĚŽTE A BUĎTE U TOHO

VI. VELKÁ ŘÍJNOVÁ PÁRTY – pátek 21.10, Praha - Vagón

Předposlední říjnový pátek patří v pražském Vagónu již tradičně pozoruhodné akci s názvem VELKÁ ŘIJNOVÁ PÁRTY, která letos vychází na 21.10. Jen jedenkrát do roka se na jednom place sejdou všechny kapely muzikanta a hudebního publicisty Ondřeje Fencla, tedy HROMOSVOD (folk-rock), NAHOŘE PES (rock), UŠIRVÁČ (Hudba Praha revival) a MRTVEJ BROUK (Beatles revival), navíc jen pro ten dnešní den obohacené o spoustu hostů. „Pátý“ projekt Rockruh (tedy odnož Hromosvodu s dívčím sborem) navíc koncertuje výhradně na Velké říjnové, jinde ho neuvidíte.

Večer se pokaždé nese ve znamení show, zábavy, tance a hlavně dobré muziky, po skončení následuje reggae party v režii klubu, většina muzikantů i fanoušků pak slavívá až do rozednění v přilehlých barech nebo přímo ve Vagónu.

Velká říjnová párty si za léta své existence vybudovala stálý okruh fanoušků a další každoročně přibývají. Loňský V.ročník se konal pod hlavičkou iniciativy „S komunisty se nemluví“ a přilákal rekordních 300 diváků.

PŘESNÝ PROGRAM:

19:30 - START
19:45 – 20:00 – ROCKRUH www.hromosvod.com/rockruh.html
20:05 – 20:35 - MRTVEJ BROUK (Beatles revival) www.mrtvejbrouk.wz.cz
20:50 - 21:35 - HROMOSVOD (rozšířená sestava) www.hromosvod.com
21:55 - 22:35 - NAHOŘE PES - www.nahorepes.com
22:55 - 23:45 - UŠIRVÁČ (Hudba Praha revival) www.usirvac.wz.cz
+0:00 - 5:00 - reggae party

A ta slíbená soutěž?

Pět z vás, jež správně odpovíte na zapeklitou otázku Jaký nástroj nejčastěji obsluhuje Ondřej Fencl? budou zlatým písmem zapsáni na páteční guest lst a získávají právo volného Velkoříjnového vstupu.
Možnosti jsou následující:

Nástrojem, se kterým Ondru Fencla uvidíte nejčastěji, je:

A) Theremin
B) Steel Drum
C) Elektrická kytara.

Odpovědi zaíslejte na mail marketing@ireport.cz, do předmětu uveďte "Velká říjnová - soutěž" a nezapomeňte na telefon. Uzávěrka soutěže je 21.10. 2005 v 16:30. Výherce budeme obratem kontaktovat.

Hodně štěstí a neváhat!

A kapelnické krédo pana OF na závěr? "Vláda pevné ruky a nikdy jinak!"
Důkaz? Zde:
http://www.folktime.cz/index.asp?url=/clanek.asp&id=2802

 

 






www.vagon.cz

zavřít