SPRÁVNÉ KAPELY, HLASTE SE!

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Takto vyzývavě povolávají muzikanty do boje pořadatelé jedné z největších letních akcí. "Bitva o Sázavafest" totiž začíná. Finále proběhne v květnu v Kutné Hoře, demáče můžete začít zasílat úderem novovroční půlnoci. Ve hře jsou 2 volná místa na prestižním line-upu. Vzhůru na zteč!

SPRÁVNÉ KAPELY, HLASTE SE! SPRÁVNÉ KAPELY, HLASTE SE!

Bitva o Sázavafest 2006 právě začíná. Kapely mohou posílat své aktuální demo CD nebo poslední regulérní CD na adresu: Muzikus, Novákových 8, Praha 8, 180 00 s heslem „Sázavafest“. Uchazeči budou zařazeni do soutěže o 2 volná místa na prestižním letním festivalu.

Odbornou porotou, složenou z řad renomovaných novinářů, bude vybrána osmička finalistů, která se utká o přízeň publika ve dvou kláních, 26. a 27.5. v Kutné Hoře. O výsledku rozhodnou sami návštěvníci finále. Vítěz získá mimo účasti na festivalu také prostor v programu Radia 1 či Radia RockZone a další zajímavé ceny.

Uzávěrka pro doručení nosičů je 1.3. do 13 hodin. Výsledky budou zveřejněny na JARNÍM SÁZAVAFESTU 1.4. v pražském Abatonu, kde vystoupí např. Švihadlo, Khoiba, Bow Wave, Sto Zvířat, Tleskač, 100 °C, Chancers, 2 v 1, Al Yaman, Nana Zorin a další. Nebude chybět ani působivá videoprojekce z loňského léta.

Pro aktuální informace sledujte iReport a samozřejmě www.sazavafest.cz.

Hodně štěstí!

 
zavřít