Oslavte svátek svatého Patrika s Tata Bojs a Navigators

Vydáno 12.03.2012 | autor: redakce

V sobotu 17. března vyroste v centru metropole - v klubu Roxy, sousedním prostoru Klubovna 2. patro a Embrace baru - Jameson Zone. V ní vystoupí Tata Bojs a Navigators a různí DJs. Společně oslaví svátek svatého Patrika.

Oslavte svátek svatého Patrika s Tata Bojs a Navigators Oslavte svátek svatého Patrika s Tata Bojs a Navigators

tatabojsDo kotle bujarých oslav nejvýznamnějšího irského svátku přilijí kromě hlavních hvězd také Unifiction, The Doors Revival a DJs Loutka, Bidlo, Robot, Dan Cooley a mnoho dalších. Speciální hosté dorazí také z Irska. Pořádný rockový nářez slibují Riptide Movement a s kufrem plných desek dorazí také irský DJ Aidan Kelly.


Jameson Zone se v Dlouhé ulici otevře v 17 hodin. Přesný program najdete od 5. března na webových stránkách akce a speciálně vytvořené akci na facebooku.

Vstupenky lze zakoupit v síti Ticketpro. Vstupné se platí v rámci experimentálního prostoru Roxy v době od 18.00 do 22.30 hod., kdy vystoupí Tata Bojs a Navigators.

Vstupné je nastaveno na 180 Kč v předprodeji včetně poplatků a na místě 200 Kč.

Program:
Roxy, Dlouhá 33
Tata Bojs, Navigators, DJ Aidan Kelly (IRL), DJ Loutka & Bidlo, DJ Robot, DJ Dan Cooley, DJ Jay Beck

Klubovna 2. Patro, Dlouhá 37
Riptide Movement (IRL), Unifiction, The Doors Revival, DJ Peter K feat MC Charlie One, Tea Jay Ivo, Substance - D project, Myclick aka Dj Face feat MC Manda

Embrace Bar aka Beer Museum, Dlouhá 46
V Embrace baru budou mít návštěvníci možnost ochutnat speciálně sestavené ochutnávkové menu vybraných stařených specialit Jameson Whiskey. Atmosféru doplní autentickou irskou hudbou sólový kytarista.



zdroj: TZ, dm
zavřít