POJĎTE NA SHAKTI!

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Svátkem pro všechny vyznavače jazzu, world music či hudby obecně bude blížící se koncert legendárního kytaristy Johna McLaughlina se skupinou Shakti, který se uskuteční 18. března v Obecním domě. Nabízíme více informací a dvě volné vstupenky.

POJĎTE NA SHAKTI! POJĎTE NA SHAKTI!

John McLaughlin se v Praze premiérově představí jako člen hudebního uskupení Shakti, které propojuje západní jazz s klasickou indickou hudbou. Vůbec poprvé tak čeští diváci uvidí společný projekt tohoto fenomenálního kytaristy a další hudební legendy, indického perkusionisty Zakira Hussaina, dle McLaughlina „nejlepšího světového hráče na tabla“.

Koncert, o kterém jsme již informovali ZDE, se uskuteční v rámci festivalu Kytara napříč žánry v sobotu 18.3.2006, od 20.00 hodin. Vaše kroky by měly směřovat do Smetanovy síně Obecního domu na náměstí Republiky 5, Praha 1.



Dvěma z vás nyní kromě pozvánky nabízíme i volnou vstupenku. Máte-li zájem spatřit a vyslechnout Johna McLaughlina s Shakti, máte možnost. Stačí správně zodpovědět následující soutěžní otázku:

Kolik členů má kapela Shakti (včetně McLaughlina)?

A) 2
B) 5
C) 9
D) 12.

Odpovědi zasílejte mailem na adresu marketing@ireport.cz, do předmětu uveďte "Shakti - soutěž" (bez uvozovek). Nezapomeňte uvést Vaše jméno, místo bydliště, plus telefonický kontakt. Uzávěrka soutěže je 17.3. 2006 ve 12:00 hod. Výherci budou krátce po poledni telefonicky informováni.

Hodně štěstí a příjemný koncertní zážitek!

www.JohnMcLaughlin.com



zavřít