Dave Grohl popírá poměr s dcerou Kurta Cobaina a Courtney Love

Vydáno 11.04.2012 | autor: redakce

Dave Grohl z Foo Fighters popřel obvinění, které proti němu vznesla Courtney Love. Vdova po zesnulém frontmanovi Nirvany Kurtovi Cobainovi tvrdí, že se Grohl pokusil svést jejich skoro dvacetiletou dceru Frances Bean.

Dave Grohl popírá poměr s dcerou Kurta Cobaina a Courtney Love Dave Grohl popírá poměr s dcerou Kurta Cobaina a Courtney Love


grohl_clanek2Grohl, který hrál v Nirvaně s otcem Frances Cobainem, uvádí v prohlášení: "Bohužel Courtney rozjela další nenávistnou tirádu na Twitteru. Tato nová obvinění jsou znepokojující, urážlivá a naprosto nepravdivá," tvrdí Grohl.

Love vznesla obvinění na základě toho, že jí spolubydlící Frances prozradil, že Grohl po ní "vyjel". Navíc si prý vždycky myslela, že Grohl je sexuálně posedlý Cobainem, který před osmnácti lety spáchal sebevraždu.

"Slyšela jsem od spolubydlící Frennie, že Dave po ní vyjel a ona byla zvědavá. Nejsem naštvaná na ni, ale jeho bych na místě zavraždila," prozradila Love. Také dodala, že Grohl se i ji tvrdě snažil balit, ale byl posedlý Cobainem, ne jí.

Courtney Love a David Grohl se nevideli tváří v tvář celé roky od posledních tahanic. Tehdy ho obvinila z plýtvání majetkem Nirvany. 

Foo Fighters letos bodovali na slavnostním udílení cen Grammy, odkud si odnesli hned pět gramofonků. Ocenění získali za Nejlepší rockové vystoupení s písní Walk, která dostala i cenu Nejlepší rock song, Nejlepší Hardrock/Metal vystoupení se songem White Limo, Nejlepší rockové album za Wasting Light a za DVD Back On Forth převzali cenu Nejlepší dlouhé hudební video.

Foo Fighters mají v plánu začít pracovat letos na dalším albu. Grohl uvedl, že byl zasažen mezigalaktickou inspirací, když nad novou deskou přemýšlel. "Máme představu a je to fakt velký. Chceme nahrávat ve vesmíru, na analog," prozradil Grohl.



map


dejv
zavřít