Slovenská Pohoda byla nominovaná mezi nejlepší světové festivaly

Vydáno 03.10.2012 | autor: redakce

Ve Velké Británii začalo hlasování o nejlepší ostrovní festivaly UK Festival Awards. V jedné z přidružených kategorií, Nejlepší zahraniční festival, je nominovaný také největší slovenský open-air Bažant Pohoda.

Slovenská Pohoda byla nominovaná mezi nejlepší světové festivaly Slovenská Pohoda byla nominovaná mezi nejlepší světové festivaly


pohoda festivalSoutěží se dohromady ve třinácti kategoriích. Kromě třech hlavních kategorií - Nejlepší velký festival (návštěvnost přes čtyřicet tisíc lidí), středně velký festival (návštěvnost mezi desíti a čtyřiceti tisíci) a malý festival (méně než deset tisíc lidí), tu jsou položky jako Nejlepší nový festival, Nejlepší rodinný festival, Nejlepší taneční festival či Festival s nejlepšími toaletami.

Bažant Pohoda se bude ucházet o vítězství v kategorií Nejlepší zahraniční festival. Objevil se tak mezi dvaatřiceti věhlasnými akcemi z celého světa jako je maďarský Sziget, americký Lollapalooza, dánský Roskilde, belgický Pukkelpop, německý Rock Am Ring nebo japonský Fuji Rock.

Do této prestižní společnosti vybrala slovenský festival mezinárodní porota odborníků z hudebního průmyslu. Hlasování probíhá na stránkách Festivalawards.com. Slavnostní vyhlášení výsledků pak proběhne 3. prosince v Londýně.

ape

zavřít