Žebřík 2012 v České televizi s Chinaski, Nightwork i Mňágou

Vydáno 28.03.2013 | autor: redakce

Žebřík můžete sledovat v pátek 29. března na ČT2. Hodinový výběr toho nejzajímavějšího, co se během vyhlášení hudebních cen odehrálo, odvysílá Česká televize dvakrát. Poté bude záznam umístěn na internet ČT.

Žebřík 2012 v České televizi s Chinaski, Nightwork i Mňágou Žebřík 2012 v České televizi s Chinaski, Nightwork i Mňágou


ebk 2012 michal maltn a jarda hudecSpeciální cenu letos získali ChinaskiV pořadu, který rekapituluje slavnostní vyhlášení hudebních cen Žebřík konané 15. března v plzeňském Parkhotelu, uvidíte v koncertním podání Celeste Buckingham, Prago Union, Mňágu a Žďorp, Chinaski a Nightwork.

Tracklist:

1.Celeste Buckingham  - Never Be You
2. Prago Union  - Některé otázky si prostě nekladu
3. Mňága a Žďorp  - Dutý ale free
4. Mňága a Žďorp  - Výhledově
5. Mňága a Žďorp  - Hotel Savoy
6. Chinaski  - Stejně jako já
7. Chinaski  - 1970
8. Chinaski  - Zadarmo
9. Chinaski  - 1. Signální
10. Nightwork  - Brazília
11. Nightwork  - Hradu pán
12. Nightwork  - Slunce v duši
13. Nightwork  - Tepláky

ebk 2012 celeste buckingham a klra vytiskovCenu za Skladbu roku si odnesla Celeste BuckinghamV záznamu režiséra Rudy Vodrážky se objeví slavnostní vyhlašování vítězů jednotlivých kategorií, rekapitulace výsledků ankety, dále vzpomínka na největší osobnosti Žebříku v minulých letech, předání charitativního ocenění skupině The Tap Tap či honorace držitelů speciální ceny, jimiž letos byli Chinaski. To vše v nenapodobitelném podání Tomáše Hanáka a Kláry Vytiskové, kteří tuto bezmála šestihodinovou show moderovali.

Premiéra: pátek 29.3. od 23:35 hod., ČT2
Repríza: neděle 31. 3. po půlnoci, od 02:35

Další fotogalerie a mediální výstupy průběžně přibývají na oficiálních stránkách ankety. Videa ze Žebříku sledujte na našem Youtube kanálu. Více informací najdete na webu České televize.

Organizátory Hudebních cen Žebřík jsou magazín iREPORT a Plzeňský kraj. Akce je podpořena z projektu Plzeň - Evropské město kultury 2015 (www.plzen2015.eu) a Ministerstvem kultury ČR.

zdroj: TZ, foto: Petr Tibi

zavřít