Odložený pražský koncert Divokýho Billa se přesouvá na druhý břeh Vltavy

Vydáno 12.06.2013 | autor: redakce

Jediný pražský koncert Divokýho Billa v tomto roce, který byl minulý týden z důvodů povodní přesunut, se uskuteční v úterý 25. června v Erpet Golf Centru na Smíchově. Vstupenky zakoupené na původní termín 5. června zůstávají v platnosti.

Odložený pražský koncert Divokýho Billa se přesouvá na druhý břeh Vltavy Odložený pražský koncert Divokýho Billa se přesouvá na druhý břeh Vltavy

divokej bill vlak -2013Do konce turné Divokýho Billa chybí 7 koncertů

Vzhledem k nejistému datu otevření areálu Žluté lázně a uvedení do provozu celého technického zázemí vybrali organizátoři pro koncert nové místo. "Stále řešíme stav areálu, který vznikl v souvislosti s povodněmi a po oboustranné domluvě se ukázalo jako výhodnější uspořádat koncert na druhé straně řeky v prostoru Erpet Golf Centra," uvedla Hana Tietze, mluvčí Žlutých lázní.

Stejně jako ostatní koncerty v rámci Divokej Bill 15 Tour proběhne i ten pražský venku. Podle pořadatele se fanoušci můžou těšit na dvouhodinovou show a devětadvacet písní. Vedle osvědčených hitů se dostane na téměř všechny skladby z novinkového alba 15, mezi nimi i na aktuální singl Vstávej, který patří již několik týdnů mezi nejhranější skladby v českých rádiích.

Na pražský koncert se kapela pečlivě připravila: "Budeme v Praze hrát po 2 letech, tak si to chceme pořádně užít. Chystáme ještě více kamer na podiu, tak aby každý dobře viděl co se během koncertu na podiu děje. Pozvali jsme pár kamarádů muzikantů na hostování, pro naše fanoušky to budou známé tváře, protože jsou to lidé, kteří s námi během těch patnácti let již hráli, chceme si zkrátka zavzpomínat a pěkně zahrát," říká Vašek Bláha.

Populární česká kapel si letos připomíná patnácté narozeniny, které oslavila vydáním nového alba a stejnojmenným republikovým turné. Hostem celé šňůry je kapela Liwid.

TZ, ape

zavřít