Barvy léta prozáří Tři sestry, Wohnout, Aneta Langerová i Krucipüsk

Vydáno 09.07.2013 | autor: redakce

Hudební festival Barvy léta se letos uskuteční 20. července v areálu poděbradského koupaliště Jezero. Festivalový line-up nabídne jména jako Tři sestry, Wohnout, Sto zvířat, Krucipüsk nebo E!E.

Barvy léta prozáří Tři sestry, Wohnout, Aneta Langerová i Krucipüsk Barvy léta prozáří Tři sestry, Wohnout, Aneta Langerová i Krucipüsk

Tri sestry 06 2013Headlinery letošních Barev léta budou Tři sestry

Kromě zde již zavedených kapel jako Wohnout, Krucipüsk nebo E!E se během 12. ročníku festivalu představí také Lety mimo v posílené sestavě, Aneta Langerová, Tony Ducháček & Garage, Discoballs, Medvěd 009 nebo N. V. Ú.

V Poděbradech samozřejmě nebudou chybět Tři sestry. Fanánek a spol. letos vydali nové album Líná hudba holý neštěstí, kterým dokázali, že i po osmadvaceti sezónách mají stále vtipu na rozdávání. Sám principál kapely v nedávném rozhovoru prozradil, že se Třem sestrám hraje tak hezky, že ho už několik let baví i koncerty za střízliva.

Brány areálu se otevřou v 11 hodin, samotná akce vypukne o hodinu později. V areálu budou pro případ špatného počasí připraveny velkokapacitní stany. K dispozici bude stejně jako obvykle i plocha ke stanování, letos o něco větší než loňský rok a to za symbolický poplatek 30 Kč. Pro rodiny s dětmi doporučují pořadatelé nedaleký A.T.C. Autokemp Golf.

TZ, ape

zavřít