Miro Žbirka se pochlubí svými největšími hity

Vydáno 03.11.2013 | autor: redakce

Přesně rok po narozeninovém koncertu Mira Žbirky v pražské O2 Areně nazvaném Happy Birthday vychází na DVD jeho stejnojmenný záznam. Ten je navíc doplněný o Žbirkův osobní výběr 25 hitů na bonusovém nosiči.

Miro Žbirka se pochlubí svými největšími hity Miro Žbirka se pochlubí svými největšími hity

Miro Žbirka O2

Na loňský koncert si Miro Žbirka přizval například Laca Lučeniče, jenž s ním vystoupil v úvodní části koncertu. Během vystoupení, jemuž přihlíželo deset tisíc diváků, pokřtil muzikant svůj CD box obsahujícího všechna alba, které dosud vydal. V druhé části zazpíval za doprovodu Moravské filharmonie Olomouc s dirigentem Adrianem Kokošem.

V průběhu koncertu zazněly největší hity jako: Možno sa ti zdá, 22 dní, Biely kvet, Jesenná láska, Zažni, Atlantida, Mám rád, ale i písně od Beatles All You Need Is Love a Hey Jude.

Na bonusovém DVD naleznete 25 největších hitů od sedmdesátých let až po současnost. Půjde o skladby: Dievčatá, Biely kvet, Atlantída, 22 dni, Ticho, Pozri, Tvár, S tebou je kříž, Ticho - Mesačny svit -S tebou je kríž, Slávou opitý, Kup mi knihu, Katka, Možno sa ti zdá, Leň s ňou, Adriana, Lets Make a Summer, Mayday, Myslím, že ti rozumiem, Mám rád, Co bolí to prebolí, Cesta zakázanou rychlosťou, Daj mi, Tento song, Tadam dam si dám.

Připomeňme, že Miro Žbirka bude jedním z hlavních koncertních hostů Hudebních cen Žebřík 15. března 2014 v Plzni. {vypnoutlink:Katka}

TZ, ape

zavřít