Vilém Čok zplodil CD a DVD Best Rock Čok jen pro své nejbližší

Vydáno 15.11.2013 | autor: Petr Lenk

Vilém Čok (52) ani během letošního koncertního comebacku Pražského výběru neopomíjel svou sólovou kariéru. Pro své nejvěrnější fanoušky zpěvák nachystal limitovanou edici kompilace Best Rock Čok. 

Vilém Čok zplodil CD a DVD Best Rock Čok jen pro své nejbližší Vilém Čok zplodil CD a DVD Best Rock Čok jen pro své nejbližší

cok tz 2Vilém Čokcok tz 1na koncertě se svou kapelou Bypass


Aktuální počin komentuje takto: „Dovoluji si oznámit veřejnosti a především svým fanouškům, že jsem nynčkonc porodil retrospektivní dvou nosič CD/DVD s názvem 500 kusůch aneb Best Rock Čok. Projekt jsem rodil téměř dva roky a jsem na své nové dítě patřičně hrdý. Nezávislost, rebelství, individualita. Rock je život a život je best. Best Rock Čok."


cok tzVilém Čok hlásá: Mrkev nesmí zemřítCD obsahuje celkem 23 tracků z období 2002-2013, doplněné o čtyři bonusy a jednu povídku.
Tracklist: Hudba je nejvíc, Gigolo, Vykropim si kedlubnu, Kebule, Nejkulaťoulinkatější, Já mám doma roztoče, Mrkev nesmí zemřít, Bílej sex, Oči, ústa, klín, Řekni dítě chlebu stop, Běž pro ty šproty, Je to zlý, Proudí, Zachraňte Ježíška, Živá voda, Dej nohám tempo, Skelety, Klamy reklamy, Černoška s obrovskejma kozama, Sáhla na mě láska, Dokonalá žena, Když do pekla, tak s kytarou na krku, Čirá hrůza.


Na DVD najdete koncert v pražské Retro Music Hall ze září 2011, na němž Vilém slavil padesátiny, a také sekci s videoklipy.
Booklet čítá kompletní texty, fotoreport a dokonce i volnou vstupenku na libovolný koncert.




Jak vyplývá z názvu, této kompilace bylo vyrobeno bylo přesně 500 ks. Seženete ji na Vilémových koncertech nebo na www.vilemcok.com

 TZ   {vypnoutlink:ks}

zavřít